Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül
Kezdõlap » Termékeink » Tiroli gyógygomba folyékony cseppek

Tiroli gyógygomba folyékony cseppek

Biogomba cseppjeinkben három fajta laboratóriumi eljárás egyesül, bio alapanyagokból készülnek. Egyedülállóak a magas ergoszterin tartalmuk miatt, mely a D vitamin elõvitaminja. A D vitamin élettani hatása messze több mint a csont anyagcsere szabályozása. Hiánya számos betegség elõidézõje lehet.

A gyógygomba cseppek másik fontos hatóanyagai a polysaccharidok, melyek a szervezet védekezésében résztvevõ sejtek mûködését fokozhatják. A cseppjeink a három eljárásnak köszönhetõen a gombák hatóanyagait magas koncentrátumban tartalmazzák.
Egyedülálló termék Európában.

Folyékony Sün gomba kivonatok

A TEREMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Folyékony Mitake gomba kivonatok

A Maitake japán szó, ami “táncoló gombát” jelent. Ez arra mutat, hogy aki ilyen gombát talál, az örömében táncra perdül. A maitake béta-glükán tartalma nagymértékben támogatja a szervezet immunrendszerét. Igen gazdag ásványi anyagokban (kalcium, kálium, magnézium), valamint B2-vitaminban, D-vitaminban. A gomba aminosavakat és rostokat is tartalmaz. A kutatások igazolták, hogy a maitake olyan egyedi és különleges molekuláris összetétellel rendelkezik, ami csak erre a gombatípusra jellemzõ. 


Folyékony Mandula gomba kivonatok

A legismertebb nevén az Agaricus blazei Murrilt (ABM) már 1893-ban azonosították, de a Brazíliában õshonos gomba gyógyhatására csak 1965-ben figyeltek fel a japán tudósok. Az Agaricus Blazei Murill egyéb, gyógyászatilag jelentõs hatóanyagot is tartalmaz: linolsav, olajsav, sztearin sav és az ergoszterol. A gombában található ún. lentinan akár hússzor nagyobb mennyiségben is elõfordulhat, mint más gombafajtákban. A lentinan alkotóelem a biológiai reakciók moderátora. Az Agaricus blazeii stimulálja a szervezet természetes védekezõ mechanizmusát, és bizonyos vírusos és bakteriális fertõzések esetén jótékony hatással lehet gyógyulási folyamatokra.


Folyékony Shiitake gomba kivonatok

A shii-take (Lentinula edodes) egy Kelet-Ázsiában élõ gomba. . A shii-take azok közé a kiváló étkezési gombák közé tartozik, amelyeknek egészen különös a zamatuk. Fokhagymára emlékeztetõ szaga a lentionin nevû anyagtól származik.
A shii-take fontos fehérje- és káliumforrás, de tönkjével együtt cinkforrás is. Ez utóbbi különösen azért fontos, mert a cink jelentõs szerepet játszik az immunrendszer aktivizálásában. Sok komplex szénhidrátot, úgynevezett poliszacharidot tartalmaz. Proteinjében valamennyi aminosav megtalálható, de különösen leucinban és lizinben gazdag. Sokat jelentõ B1- és B2-vitamin bõsége mellett említésre méltó az ergoszterin tartalma is, amely a D2-vitamin elõ vitaminja. (Ez fény hatására alakul át D2-vitaminná.) Ha a gombát napsugárzás, vagy UV- sugarak érik, 4-5 szárított termõtest elfogyasztása elegendõ egy felnõtt ember napi teljes D-vitamin igényének kielégítéséhez. E tulajdonsága különösen vegetáriánusok számára elõnyös. 


Folyékony Pecsétviaszgomba kivonatok

A Reishi az egyik legtöbb területen „bevethetõ”, igen „sokoldalú” gyógygomba. A reishi gyógygomba egy rendkívül nagy hatású növényi preparátum, ami a benne található összetevõknek - polyszacharidok, triterpének és szerves germánium – köszönhetõen jelentõsen erõsítheti a szervezet komplex immunrendszerét.
Öregedésünk folyamataink rendkívül szorosan összefüggést mutat immunrendszerünk állapotával és anyagcsere-folyamataink minõségével.
A szervezetünkben egyetlen másodperc alatt rengeteg élettani folyamat játszódik le, amelyben jelentõs szerepet vállalnak az a különféle anyagok és enzimek. A reishi ösztönözheti az enzimeken keresztül a szervezetünkben lejátszódó élettani folyamatok minõségét. Ez elsõsorban olyan összetevõinek köszönhetõ, mint a polyszacharidok, triterpének, és a germánium. A germánium nyomelem, jótékony hatást gyakorol a nehézfémek és más mérgezõ anyagok szervezetbõl való kiválasztására és javítja a sejtszintû oxigénellátást.
Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  Biogomba, bio gyógygomba, gyógygomba, gyógyító gomba,gomba,mandula,mandulagomba


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.