Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül

Szállítási feltételek

Kezdõlap » Információk  » Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN 

1 SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK - MAGYARORSZÁG 

1.1 Szállítási  mód

A szállítás módja:  postai úton történõ kézbesítés. 

Önnek a termék(ek) árát és a szállítási költséget kell megfizetni. Nem számítunk fel külön csomagolási költséget! Csomagolás elõtt megvizsgáljuk a termék sértetlenségét.

A megrendelt termékeket a feladáshoz szükséges, szabványos csomagoló anyagba csomagoljuk, amely garantálja a termék sértetlenségét. A csomagolás lehet a mennyiségtõl és mérettõl függõen bélelt boríték vagy karton doboz.

Feladó: Biogomba Tirol  Kft. 9021 Gyõr Baross G. út 22. 2/7.

A  megrendelések szállítása a Magyar Posta Zrt. által történik, a postaköltséget úgy adjuk meg, hogy a levélként feladott küldemény postán történõ eltûnése esetén teljes kártérítést adjon a posta.

 1.2 Szállítási költség

  • 30.000,-Ft alatti vásárlás esetén a szállítási általánydíj: 1 200 Ft
  • 30.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költség térítésmentes!

1.3 POSTA - szállítási idõ 

A megrendeléseket elõreutalás esetén a  vásárlás összértékének jóváírását követõ munkanapon adjuk fel. Utánvét esetén a megrendelést követõ munkanapon.

 A szállítási idõ 1-2 munkanap.

Postai úton levélként feladott küldemény várható megérkezése/kézbesítése a feladás napjától számított elsõ illetve legkésõbb a második munkanapon történik. 

Sérült csomag esetén kérjük, hogy ne vegyék át a küldeményt. Sérült küldemény átvétele esetén, nem vállalunk felelõsséget a sérülésekre.


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  Biogomba, bio gyógygomba, gyógygomba, gyógyító gomba,gomba,mandula,mandulagomba


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.