Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül

Cégbemutató

Kezdõlap » Üzletünk  » Cégbemutató

Tirol, az Alpok déli oldalán elterülõ egyedülálló páratlan természeti és kultúrális környezetben található régió, melyet már az õsi idõkben is emberek laktak. A legismertebb õsi lakosa Õtzi, a jégember. Testét 1991-ben hegymászók találták meg, így övé a világ legrégibb, teljes épségben megmaradt emberi holtteste kb. 5300 éves. Kutatók sok éve vizsgálják Ötzi testét, így próbálnak következtetni életmódjára, táplálkozására.

A jégembernél a tudósok legnagyobb meglepetésére több különbözõ gyógy- gombát találtak. Napjaink kutatásai egyre nagyobb figyelmet fordítanak a gombákban rejlõ gyógyító hatás felderítésére és hasznosítására. Egyedül álló eredményeket sikerült elérni a világ különbözõ pontjain megtalálható különleges gyógygombákkal. Cégünk a Tirol Bio Gyógygomba azzal a céllal alakult, hogy a gombák gyógyító hatását minél több ember számára elérhetõvé tegye, mindezt egyedülálló minõségben. A természet gyógyító ereje mellett a természetesség az egyik legfontosabb számunkra, ezért kizárólag BIO termékeket gyártunk.

(A Bio termelés legszigorúbb európai, ausztriai, és magyar elõírásainak a legmagasabb szinten teszünk eleget.)Termékeinkkel már rengeteg embernek tudtunk segíteni.Magyarországi forgalmazással lehetõség nyílik az Ön számára is a prémium minõségû igazi bio gombák fogyasztására. A készítményeiket megrendelheti web áruházunkon keresztül,továbbá egyedülálló módon értékesítõi hálózatunkat használva tanácsadóinkon keresztül.


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  gyógyító,gombák,Tirol,


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.