Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül

Referenciák

Kezdõlap » Üzletünk  » Referenciák

Cukorbetegségem története

 

B. István vagyok Gyõr mellett lakok egy faluban, tavaly nyáron állapították meg, hogy cukorbeteg lettem. Végeztek egy vizsgálatot, ahol a vércukoreredményem 20 lett. Beutaltak a kórházba ahol az aktuális orvos azonnal inzulin kezelést akart elõírni. Én az építõ iparban dolgozom és mondtam, hogy abban a porban kivitelezhetetlen a napi 4 inzulin. Nagyon elkeseredtem, mert az orvosság amit ezután felírt , nem igazán mûködött ( a vércukromat kb. 4-5 egységgel vitte csak le). Egy ismerõsömnek panaszkodtam, aki szintén cukorbeteg és javasolta, hogy próbáljam ki a mandulagombát. Õ akkor már egy éve ette. Nem nagyon hittem benne, de meg voltam ijedve, hogy inzulinra állítanak. Elkezdtem hát enni a gyógyszer mellet napi 5gr szárított mandulagombát két részre osztva reggel és este. Folyamatosan mértem a vércukromat és azt tapasztaltam, hogy minden nap kevesebb egy kicsit, persze diétáztam is mellette. Két hónap alatt elértem azt, hogy a 15-ös vércukrom már tartósan 5-6 között mozogott. Visszamentem az orvoshoz aki megfelezte a gyógyszeremet és azt mondta, hogy februárra ha ilyen eredményeim maradnak még az is elképzelhetõ, hogy a gyógyszert is elhagyhatom. Csak a mandulagombát fogom szedni és persze a diéta. Mindenkinek  javasolni tudom, nekem segített.

 

Idén nem szenvedtem az allergiától

 

Azért vállalkoztam arra, hogy leírom az én tapasztalatomat, mert tudom, hogy ebben az országban nagyon sokan küszködnek valamilyen allergiával. H. Zsolt vagyok Gyõr környékén lakok. Én személy szerint 17 éves korom óta +++++(5) parlagfû allergiában szenvedek. Kezdtem gyógyszerrel amit hosszú éveken át szedtem, hol ilyet, hol olyat javasolt az orvos, éppen ami az aktuális volt. Ám azt vettem észre, hogy nem igazán vagyok jobban a gyógyszerektõl, folyamatosan tüsszögtem a szemem bevérzett, volt úgy hogy még be is fulladtam. Ezek mellett örökös fáradtságot éreztem, ami a gyógyszer egyik mellékhatása volt. Akkor döntöttem el, hogy felhagyok az orvossággal és valami alternatívát keresek. Kezdtem elõször a nagy mennyiségû vitaminokat tartalmazó kapszulákkal amibõl napi 9-et javasolt a gyártó, mûködött is valamennyire a dolog, de volt hogy elfelejtette bevenni ezt a rengeteg kapszulát vagy mire bevettem már nem tudtam ebédelni, mert annyira eltelítette a gyomromat. Már a Tv-be többször hallottam a gyógygombákról és úgy döntöttem adok nekik egy esélyt. Elmentem és megvásároltam még januárban egy doboz kapszulát amit mellesleg immunerõsítõnek használtam a téli hónapokban nem is álltam le a kapszulák szedésével napi 2db-ot szedtem egészen júniusig, ekkor azonban már közeledett a parlagfû szezon és úgy döntöttem, adok még egy kis támogatást a szervezetemnek és elkezdtem szedni a Reshi gomba folyékony kivonatát mivel az eladó ezt javasolta. Napi 2x30cseppet amíg a parlagfû szezon tart. Kijelentem, hogy idén két –három tüsszögéssel megúsztam az allergiát. Örülök neki, hogy rátaláltam erre az alternatívára, mindenkinek ajánlom.

 

Egy betegségek nélküli tél

 

M. Irén vagyok 82 éves, Gyõrben élek. Én tavaly kezdtem el szedni egy 3 fajt gombából álló cseppeket. Napi 1x30cseppet. A következõket tapasztaltam : Amíg körülöttem a családban mindenki küszködött valamilyen betegséggel ( torokfájás, nátha, láz, influenza) a télen, addig én egy betegséget sem kaptam el. Valamint enyhe nyugtató hatás is éreztem a cseppek szedésekor illetve azt, hogy mintha energikusabb lennék, nem fáradtam el olyan hamar. Idén is ezt fogom szedni a betegségek megelõzésére, mert az én koromban már nagyon kell vigyázni.

 

Megfázáskor elsõ a gomba

 

G.Beának hívnak Gyõr-Moson-Sopron Megyében lakom, két gyerek anyukája vagyok. Az õszi és téli idõszakban gyakran betegek a gyerekeim ( lázasak, köhögnek) amire az orvosok általában azonnal antibiotikumot javasolnak. Nálam elsõ mindig a gomba és ha az nem mûködik akkor jöhet a gyógyszer. Nekem a Shitake cseppek váltak be ilyen esetben és a C-vitamin. Általában 2-3 napon belül megszûnik a lázuk, vagy a köhögés,  nátha. Nem kell megijedni ha kicsit magasabb a láz, hiszen  ez az immunrendszer fokozott mûködésének a jele (ami a gombák egyik fõ hatás). Én ilyenkor nem is nagyon szoktat csillapítani a lázat (csak ha már nagyon magas), had dolgozzon az immunrendszer. Idén már õsszel elkezdjük szedni immunerõsítésként a gombákat és talán így a betegségek száma is csökkenni fog.

 


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  Biogomba, bio gyógygomba, gyógygomba, gyógyító gomba,gomba,mandula,mandulagomba


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.