Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül
Kezdõlap » Termékeink » Tiroli gyógygomba folyékony cseppek » Folyékony Shiitake gomba kivonatok

Folyékony Shiitake gomba kivonatok

A shii-take (Lentinula edodes) egy Kelet-Ázsiában élõ gomba. . A shii-take azok közé a kiváló étkezési gombák közé tartozik, amelyeknek egészen különös a zamatuk. Fokhagymára emlékeztetõ szaga a lentionin nevû anyagtól származik.
A shii-take fontos fehérje- és káliumforrás, de tönkjével együtt cinkforrás is. Ez utóbbi különösen azért fontos, mert a cink jelentõs szerepet játszik az immunrendszer aktivizálásában. Sok komplex szénhidrátot, úgynevezett poliszacharidot tartalmaz. Proteinjében valamennyi aminosav megtalálható, de különösen leucinban és lizinben gazdag. Sokat jelentõ B1- és B2-vitamin bõsége mellett említésre méltó az ergoszterin tartalma is, amely a D2-vitamin elõ vitaminja. (Ez fény hatására alakul át D2-vitaminná.) Ha a gombát napsugárzás, vagy UV- sugarak érik, 4-5 szárított termõtest elfogyasztása elegendõ egy felnõtt ember napi teljes D-vitamin igényének kielégítéséhez. E tulajdonsága különösen vegetáriánusok számára elõnyös. 


Termékek a Folyékony Shiitake gomba kivonatok csoportban

Folyékony Shiitake gomba kivonat 100 ml

 -  - Folyékony Shiitake gomba kivonat 100 ml

Folyékony Shiitake gomba kivonat 100 ml

 -  - Folyékony Shiitake gomba kivonat 100 ml
Termékcsoport: Folyékony Shiitake gomba kivonatok
Termékkód: Folyékony Shiitake gomba kivonat 100 ml

 BIO SHIITAKE GOMBA

étrend-kiegészítõ készítmény
 
                ÁRA:11900FT
 
Összetevõk: Bio shiitake gomba (Lentinula edodes),glicerin.
Ajánlott adagolás: Naponta 3*5 ml  vízben vagy egyéb kiválasztott folyadékban feloldva bevenni az étkezés ideje alatt.
Figyelem: A javasolt napi adagot ne lépje túl. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elõl elzárva tárolandó!
Tárolás: Hûvös, száraz fényvédett helyen tartandó! Felbontás után, hûtõszekrényben tárolva a lejárati idõn belül 90 napig felhasználható.
A termék 1db 100ml-es kiszerelésben rendelhető a feltüntetett áron.
 


Kosárba


Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  Biogomba, bio gyógygomba, gyógygomba, gyógyító gomba,gomba,mandula,mandulagomba


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.