Az oldal tetejére
A KOSÁR JELENLEG ÜRESVálasszon termékeink közül
Kezdõlap » Termékeink

Tirol biogomba termékek

Tiroli gyógygomba folyékony cseppek

Biogomba cseppjeinkben három fajta laboratóriumi eljárás egyesül, bio alapanyagokból készülnek. Egyedülállóak a magas ergoszterin tartalmuk miatt, mely a D vitamin elõvitaminja. A D vitamin élettani hatása messze több mint a csont anyagcsere szabályozása. Hiánya számos betegség elõidézõje lehet.

A gyógygomba cseppek másik fontos hatóanyagai a polysaccharidok, melyek a szervezet védekezésében résztvevõ sejtek mûködését fokozhatják. A cseppjeink a három eljárásnak köszönhetõen a gombák hatóanyagait magas koncentrátumban tartalmazzák.
Egyedülálló termék Európában.

Tiroli gyógygomba szárított gombapor kapszulák

A gomba termõtestébõl õröléssel elõállított por, kapszula formában. A természet által tökéletesen megkomponált hatóanyagoknak és másodlagos anyagoknak az összetétele. Az aminosavak, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és további hatóanyagok majdnem tökéletes finom hangolása a testben sokoldalú pozitív kiegyenlítõ folyamatokat indít el.

Az egészséget támogató reakciókat meggyorsíthatja.


Tiroli gyógygomba kivonat kapszula

A kapszulákban található extraktumok a bio gombából kivont hatóanyagokat például polysaccharidokat nagy koncentrációban tartalmazzák. Így egy-két kapszula elfogyasztásával magas hatóanyagot tudunk a szervezetbe juttatni.Látogatóink az alábbi kifejezésekre kerestek a leggyakrabban:  Biogomba, bio gyógygomba, gyógygomba, gyógyító gomba,gomba,mandula,mandulagomba


minden jog fenntartva © Gyógygomba Kutatólabor Kft.